DGA-Pensioen

Als directeur-grootaandeelhouder (DGA) draag je meerdere petten. Je bent naast werkgever ook werknemer en ondernemer. Daardoor heb je te maken met meerdere fiscaliteiten. Onze adviseurs gaan graag met je op zoek naar een passende pensioenvoorziening. Dat kan een pensioenregeling zijn, maar ook een lijfrente.

Aansluiten bij jou wensen

Bij het advies over je DGA-pensioenregeling gaan we samen op zoek naar de pensioenvoorziening die het best bij jouw wensen aansluit. Hierbij onderzoeken we de mogelijkheden van een pensioenregeling, maar ook andere opties zoals een lijfrente.

Hierbij moeten we ons aan een aantal wettelijke eisen houden. Deze eisen zijn opgesteld om te borgen dat ons advies op de juiste manier tot stand komt. Samengevat betekent dit dat we een klantprofiel opstellen dat als basis van ons advies dient. Daarnaast controleren we of de geadviseerde pensioenvoorziening betaalbaar voor je is. 

Geen enkele persoon is hetzelfde en ieder advies is anders. Daarom bespreken we voordat we beginnen welke werkzaamheden we gaan doen en welke kosten we hiervoor berekenen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek