Over ons

Dit zijn wij! Een team van drie bevlogen pensioenprofessionals. Riemer en Jan komen graag bij u langs. Zij zijn onze adviseurs. Hoog opgeleid en prima in staat u wegwijs te maken in de wereld van pensioen. Martijn bemant ons kantoor, ondersteunt onze adviseurs en verzorgt de administratieve afwikkeling van pensioenregelingen.

Persoonlijk

Betrouwbaar

No-nonsense

Zin in een kop koffie met Riemer?

‘Door jarenlange ervaring in de pensioensector heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van inkomensvraagstukken bij pensioneren, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Ik schep veel genoegen in het ondersteunen en begeleiden van werkgevers, ondernemers en andere belanghebbenden in het maken van de juiste keuzes bij pensioenvraagstukken.

In de complexe werking van emotie en ratio is vooral een nuchtere visie en aanpak van essentieel belang. Onafhankelijkheid, beroepsethiek en integriteit zijn de belangrijkste pijlers bij de uitvoering van mijn dagelijkse praktijk. Binnen Strax Pensioen zoeken we dagelijks naar wegen om onze dienstverlening naar een hoger level te brengen.’

Martijn is u graag van dienst!

‘Vanaf het allereerst begin in 2012 ben ik onderdeel van het STRAX-team. Hierdoor heb ik met veel klanten inmiddels een plezierige relatie opgebouwd. De klant van dienst zijn met alle voorkomende uitdagingen in het dagelijkse beheer van de pensioenen; daar word ik blij van. 

Lastige vraagstukken of veel rekenwerk: het kan mij niet uitdagend genoeg zijn. Met veel plezier kijk ik uit naar het verder uitbreiden en onderhouden van de relaties met onze klanten.’

Een heldere uitleg van Jan?

‘Ik ben geen ‘pensioentechneut’, maar weet wel heel veel van pensioen. Ik heb er plezier in om iemand uit te leggen hoe pensioen werkt, zodat diegene de juiste keuzes kan maken. 

Door te informeren en opties voor te leggen kom ik samen met mijn klanten tot een goede oplossing. Van mijn relaties krijg ik regelmatig de feedback dat ik zaken helder en duidelijk uiteenzet, waardoor ingewikkelde materie begrepen wordt.’

Meer weten?

Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Strax Pensioen en de steeds veranderende wet- en regelgeving.
Wil jij graag up-to-date blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.