Een pensioen op maat

Met een goede pensioenregeling laat je als werkgever zien dat je goed voor je personeel zorgt. Nu en straks. Maar de wereld van pensioenen is niet zomaar te doorgronden. De adviseurs van Strax Pensioen maken je met hun ervaring, kennis en kunde graag wegwijs en doen dat altijd: onafhankelijk, persoonlijk, deskundig en met een no-nonsensmentaliteit.

Onafhankelijk

Onze adviseurs zijn niet gebonden aan een verzekeraar of pensioenuitvoerder. Daardoor is ons advies altijd onafhankelijk en altijd toegespitst op jouw wensen en die van je personeel. Op die manier ben jij verzekerd van een pensioen op maat.

Persoonlijk

Bij Strax Pensioen investeren we in de relatie met onze klanten. Door jouw bedrijf goed te leren kennen en door nauw samen te werken, kunnen we jou een pensioenplan bieden dat echt bij je past.

Deskundig

Met professionele adviessoftware en onze vakkundige en ervaren adviseurs, helpen we je aan een pensioenregeling die aan al je eisen voldoet. Wij kennen de fiscale wetgeving, weten hoe de markt werkt en onze kennis is altijd up-to-date. Wel zo handig ook met het oog op de nieuwe Pensioenwet.

No-nonsense

Bij Strax Pensioen investeren we in de relatie met onze klanten. Door jouw bedrijf goed te leren kennen en door nauw samen te werken, kunnen we jou een pensioenplan bieden dat echt bij je past.

Altijd persoonlijk

Een pensioenregeling is helemaal afhankelijk van jouw specifieke situatie en die van je medewerkers. Op basis daarvan maken onze adviseurs een op maat gesneden pensioenplan dat bij jullie past. 

Hoe we dat doen?

Door te investeren in onze relatie, door jouw bedrijf goed te leren kennen en door nauw samen te werken. Wij zijn betrokken, bevlogen en hebben alle kennis en kunde in huis om jouw pensioenplan vorm te geven en uit te voeren.

Want laten we eerlijk zijn: als werkgever is het knap lastig om wegwijs te worden in de pensioenwereld. Welke keuzes zijn er? Wat zijn de consequenties van die keuzes? Hoe houd je de kosten in de hand? En hoe leg je de regeling goed uit aan je medewerkers?

Bij Strax Pensioen maken we van tevoren afspraken over wat we voor je gaan doen. Dan zetten we ook meteen de kosten op een rij. Helder en transparant zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Een keer bijpraten met Jan?

foto Jan_1024px