Advies

Samen zoeken we naar de pensioenregeling die bij jou en je werknemers past. Onze adviseurs houden daarbij rekening met de betaalbaarheid, de hoogte van de pensioenen en bekijken welke risico’s er zijn. Onafhankelijk, altijd deskundig en altijd in duidelijke taal. 

 

Passend pensioenadvies

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en ieder advies is anders. Daarom bespreken we voordat we beginnen welke werkzaamheden we voor je gaan doen en welke kosten we hiervoor berekenen. Daardoor kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Gaan we de samenwerking aan? Dan stellen de adviseurs van Strax Pensioen eerst een klantprofiel op, dat de basis vormt voor het pensioenadvies. We controleren vervolgens of je je moet aansluiten bij een bedrijfstakpensioenfonds en checken of de geadviseerde pensioenregeling wel betaalbaar is.

Voor ons advies moeten we ons aan een aantal wettelijke eisen houden. Om tot een regeling en aanbieder te komen die echt bij jou en je wensen past, gebruiken wij professionele adviessoftware. Hiermee kunnen wij eenvoudig de financiële consequenties van verschillende keuzes inzichtelijk maken. En we kunnen de producten van vrijwel alle pensioenuitvoerders in Nederland met elkaar vergelijken. 

Als er eenmaal is gekozen, vragen wij een offerte voor je aan en begeleiden de aanvraag van de pensioenregeling bij de uitvoerder. Als de regeling is ingegaan, neemt Strax Pensioen altijd het beheer van de regeling op zich.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek